TOGETHER FOR A KID S SMILE by PETRO VASELO

‹ Back

 

 

 

 

Duminică, 12 mai | 16h30 

 

Participarea implica o donatie minima de 75 lei/persoana (suma maxima ramanand la latitudinea generosilor), catre Asociatia Merci Charity Boutique, cu specificatia TOGETHER FOR A KID'S SMILE.

Cont bancar: RO39 RNCB 0074 1291 9398 0001
Banca Comerciala Romana

 

 

“Vinul aduce zambetul in prietenii si scanteia in iubire.” Edmondo de Amicis

Fiti alaturi de noi duminica, 12 mai, incepand cu ora 16:30, intr-o dupa amiaza plina de zambete, pentru a descoperi noi vinuri Petro Vaselo si totodata sa contribuim impreuna la cauza Zanei Merciluta.

In spatele Zanei Merciluta e un grup de oameni dedicati, preocupati sa aduca zambete frumoase copiilor din mediul rural.
E dificil de descris in cateva cuvinte tot ceea ce fac ei, mai cu seama atunci cand ei insisi pe http://zanamerciluta.ro la DESPRE lasa doar imaginile sa vorbeasca.

Noi ne-am propus sa le dam o mana de ajutor, asadar vom incerca sa va provocam zambete efervescente cu Bendis Nadir si Bendis Rose, iar mai apoi vom lansa PV Orange 2018 – un orange wine fara sulfiti adaugati, obtinut din Riesling Italian si Melgis 2018 – Feteasca Neagra.

Ne dorim ca impreuna sa reusim sa o ajutam pe Zana Merciluta sa stranga fonduri pentru inca un cabinet stomatologic mobil pentru copiii din mediul rural, asadar costul biletelor, si nu numai, va fi donat catre Zana Merciluta.


Petro Vaselo va scoate la licitatie sticla de PV Orange cu nr 1, tot in beneficiul copiilor.

Evenimentul va avea loc in Sala Teatro, Hotel Novotel, Calea Victoriei 37B.


Contact
salut@revino.ro
sales.muntenia@petrovaselo.com

 

 

 

 

 

 

 

SPONSORS

 

 

           IPPU